Меню сайту

Корисні посилання

Відділ освіти Яворів
Методкабінет Яворів
ЛОІППО
Яворівська гімназія
Яворівська ЗОШ №2
Яворівська ЗОШ №3
Новояворівська ЗОШ №1
Новояворівська ЗОШ №3
Бірківська ЗОШ
Верблянська ЗОШ
Вороблячинська ЗОШ
Вороцівська ЗОШ
Глиницька ЗОШ
Грушівська ЗОШ
Домажирська ЗОШ
Залузька ЗОШ
Івано-Франківська ЗОШ
Кам'янобрідська ЗОШ
Коханівська ЗОШ
Лозинська ЗОШ
Наконечнянська І ЗОШ
Немирівська ЗОШ
Рогізненська ЗОШ
Салашівська ЗОШ
Середкевицька ЗОШ
Смолинська ЗОШ
Старицька ЗОШ
Староярська ЗОШ
Черчицький НВК
Шклівська ЗОШ


МОН України

ЛОІППО

Слава Україні!

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

З метою виховання в школярів любові до природи та поваги до мами 10 травня 2019 року учні 2 класу Коханівської ЗОШ І-ІІ ст. разом із класним керівником М.С. Гузьо підготували для своїх матусь весняну казку «За пролісками для мами». Діти, подорожуючи лісом, слухали порад берізки, співали для злого вовка, побували заручниками в розбійників, зустріли сумуючих зайчиків, козаків-героїв, танцювали з весною та пролісками, які врешті переконали їх, що найкращий подарунок зроблений власноруч. Наприкінці учні вручили матусям підготовлені дарунки.

Просмотров: 218 | Добавил: Kohanivka | Дата: 12.05.2019 | Комментарии (0)

В рамках місячника озеленення, прибирання та благоустрою учні Коханівської ЗОШ І-ІІ ступенів долучилися до впорядкування територій біля пам’ятного знака воїнам УПА в с. Вовча Гора та пам’ятного хреста загиблим односельчанам у Другій світовій війні в с. Коханівка. Крім того, школярі взяли участь в облаштуванні нових квітників на шкільному подвір’ї, ліквідації стихійних сміттєзвалищ та очищенні берегів р. Ретичин від сміття.

Просмотров: 225 | Добавил: Kohanivka | Дата: 10.04.2019 | Комментарии (0)

З метою виховання національної свідомості учнів і людської гідності, відродження паростків духовності, формування рис громадянина Української держави, виховання глибокої поваги та любові до Батьківщини 5 квітня 2019 року учні Коханівської ЗОШ І-ІІ ступенів відвідали один із найстаріших музеїв України, заснований у 1893 році – Львівський історичний музей, експозиції якого знайомлять з історією Львова та Галицьких земель від найдавніших часів до наших днів. А також побували у музеї генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича у с. Білогорща.

Просмотров: 342 | Добавил: Kohanivka | Дата: 08.04.2019 | Комментарии (0)

20 березня 2019 року відбувся Міжнародний учнівський конкурс юних істориків "Лелека". В ньому взяли участь 16 учнів 5-9 класів Коханівської ЗОШ І-ІІ ступенів. Діти мали змогу продемонструвати свої знання, виконуючи завдання різного рівня складності.
Просмотров: 295 | Добавил: Kohanivka | Дата: 20.03.2019 | Комментарии (0)

Під керівництвом вчителів української мови та літератури О. Паньо та Н. Антонишин у Коханівській ЗОШ І-ІІ ступенів був проведений конкурс читців поезії Кобзаря, приурочений 205-ій річниці від дня народження Т. Шевченка. Безумовну перемогу одержали Маковецька Вікторія (9 клас) та Зубач Тетяна (8 клас). Прекрасні вірші, які лунали на честь видатного поета, створили неперевершену душевну атмосферу свята, духовної єдності, гарного літературного смаку. Крім того, були визначені переможці конкурсу малюнків «Тарасовими шляхами» за мотивами геніального поета. 1-ше місце посіла робота І. Фульмеса (3 клас). Бібліотекар І. Байдала оформила експозицію книг «З Кобзарем у серці». На урочистій лінійці були підведені підсумки Шевченківських днів та нагороджені переможці.

Просмотров: 208 | Добавил: Kohanivka | Дата: 15.03.2019

Свого національного поета Тараса Шевченка народ називає Генієм. У переддень 205-ої річниці від дня народження поета ми промовляємо найкращі слова вдячності та намагаємося глибше розкрити його талант найвищого ступеня.

Учні Коханівської школи мали змогу вшанувати пам’ять нашого Великого Кобзаря. Розпочалися урочистості із Шевченківського марафону, під час якого учні кожного класу колективно декламували улюблену поезію Тараса Григоровича. Заслуговує уваги літературно-музична композиція «Шевченко наш. Він для усіх століть…». Гостями свята були батьки, о. Андрій, бібліотекар О. Маковецька, завідуюча Народним домом І. Байдала, учнівський та педагогічний колектив закладу.

Читці вміло декламували вірші Великого поета, виконували пісні, інсценізували уривки із творів Шевченка. Окрасою свята стала сценка-колаж «Тополя», яку підготували дівчата 7-го класу. Молодші школярі перенесли уяву глядачів у дитинство Тараса, а 9-ти класниці відкрили перед нами світ правдивої поезії Шевченка.

Просмотров: 343 | Добавил: Kohanivka | Дата: 13.03.2019 | Комментарии (0)

З метою поглиблення знань учнів з історії нашої держави, формування національної свідомості школярів, розширення їхнього  історичного кругозору з 25.02.2019 р. по 01.03.2019 р.  в Коханівській ЗОШ І-ІІ ступенів пройшов Тиждень історії. На кожен день були сплановані історичні заходи: конкурси, змагання, відкриті уроки, ігри.

Тиждень розпочався тематичною лінійкою, на якій учні познайомились з планом заходів. Цікавою виявилася для учнів 8-9 класів гра «Історичний морський бій», яку провела вчитель історії С. Брошко. Під час заходу учні повторили про князівську і козацьку добу історії України. І місце у грі вибороли учні 9 класу.

У вівторок було проведено конкурс емблем.

У середу вчителем історії О. Іванушко була організована лото-забава «Давня Греція» для учнів 6-7 класів, у якій перемогли учні 7 класу.

У четвер С. Брошко провела відкритий інтегрований урок у 7 класі «Вторгнення хана Батия на землі південно-західної Русі-України. І. Я. Франко «Захар Беркут».

У п’ятницю учні 5-6 класів взяли участь у квесті «Моя Батьківщина», де змогли виявити свої спортивні і розумові здібності, змагалися і розважалися. Переможцями стали учні 6 класу. Вчителем історії О. Іванушко було проведено відкритий урок-гру у 6 класі «Історичний марафон».

Завершено тиждень урочистою лінійкою, на якій було оголошено підсумки тижня, нагороджено переможців. Ми переконалися, що будь-яка діяльність дитини буде успішною тоді, коли вона здійснюється без примусу і дарує радість відчути себе переможцем, творцем.

Просмотров: 282 | Добавил: Kohanivka | Дата: 01.03.2019

Співавши гімн холодними ночами, буквально зрозуміли Ви слова…І вкрили землю власними тілами, а душі полетіли в небеса…

   З метою вшанування патріотизму і мужності людей, які в лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, прищеплення любові до Батьківщини у період з 18 по 22 лютого 2019 року у Коханівській ЗОШ І-ІІ ступенів були проведені тематичні години спілкування та бесіди, організовано флешмоб, переглянуто фільм-реквієм «Небесна Сотня в вирій полетіла…», організовано виставку літератури, виховний захід «У їхніх серцях жила Україна». Учні запалили свічки пам’яті Героям, які відійшли у вічність, віддавши своє життя за вільну та незалежну Україну.

Просмотров: 228 | Добавил: Kohanivka | Дата: 22.02.2019 | Комментарии (0)

Новорічно-святковий настрій панував у Коханівській школі І-ІІ ступенів у четвер,  31.01.2019 р., під час проведення конкурсу колядок та щедрівок. У такі дні ми, мабуть, як ніколи, усвідомлюємо невід’ємний зв'язок з усім нашим народом, який має багату історію , традиції, мистецтво, культуру. Слова ведучих раз за разом переплітались із невмирущими мелодіями колядок, віншувань, щедрівок. Особливо зворушливо прозвучали виступи  школярів молодших класів.  Пісні зачаровували щирими словами, а глядачі не шкодували долонь для гучних оплесків.

Просмотров: 305 | Добавил: Kohanivka | Дата: 01.02.2019 | Комментарии (0)

З метою розширення знань учнів про трагічні події січня 1918 року під Крутами, на прикладі подвигу виховувати почуття патріотизму, поваги до історичного минулого українського народу, борців за незалежність України, в Коханівській ЗОШ І-ІІ ступенів 28.01.2019 р. був проведений виховний захід «Людської пам’яті свічу яскраво запалім…». Учні виступили з інформаційною довідкою про історичні події 29 січня 1918 року та їх передумови, декламували вірші, виконували пісні, переглянули фільм «Україна: забута історія. Крути: молода кров». Нехай пам’ять про наших героїв, що загинули під Крутами, буде вічною і хай їхня смерть буде для нас прикладом, як треба любити свою Батьківщину.
Просмотров: 291 | Добавил: Kohanivka | Дата: 30.01.2019 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 31 32 »
Вхід

Освітній портал

Погода

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Сайт


Copyright MyCorp © 2024