Меню сайту

Корисні посилання

Відділ освіти Яворів
Методкабінет Яворів
ЛОІППО
Яворівська гімназія
Яворівська ЗОШ №2
Яворівська ЗОШ №3
Новояворівська ЗОШ №1
Новояворівська ЗОШ №3
Бірківська ЗОШ
Верблянська ЗОШ
Вороблячинська ЗОШ
Вороцівська ЗОШ
Глиницька ЗОШ
Грушівська ЗОШ
Домажирська ЗОШ
Залузька ЗОШ
Івано-Франківська ЗОШ
Кам'янобрідська ЗОШ
Коханівська ЗОШ
Лозинська ЗОШ
Наконечнянська І ЗОШ
Немирівська ЗОШ
Рогізненська ЗОШ
Салашівська ЗОШ
Середкевицька ЗОШ
Смолинська ЗОШ
Старицька ЗОШ
Староярська ЗОШ
Черчицький НВК
Шклівська ЗОШ


МОН України

ЛОІППО

Слава Україні!

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

26-30 листопада 2017 року у приміщенні Коханівської ЗОШ І-ІІ ст. відбувся благодійний ярмарок-розпродаж смаколиків, організований лідерами учнівського самоврядування. Кожен клас приготував домашню випічку, смачні тістечка, різноманітні торти. Така акція вже традиційно восени проходить у нашому навчальному закладі, виховуючи у дітей почуття милосердя та колективізму. Упродовж заходу школярі демонстрували свої організаторські здібності.

Просмотров: 332 | Добавил: Kohanivka | Дата: 01.12.2017 | Комментарии (0)

01 листопада 2017 учні Коханівської ЗОШ І-ІІ ступенів здійснили екскурсійну подорож у м. Львів. Під час огляду центральної частини міста діти мали можливість оглянути старий Львів, який забудовувався ще у XIV ст.; Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, який входить до переліку найгарніших театрів Європи. Саме там переглянули презентацію, присвячену 99-ій річниці утворення ЗУНР. Під час екскурсії побачили найцікавіші заклади сучасного Львова, відвідали музей етнографії та художнього промислу. Із метою профорієнтаційної роботи завітали у Львівську майстерню шоколаду. Учні із захопленням переглянули пригодницький фільм-фентезі «Сторожова застава». Повертались додому з усвідомленням того, що Львів – це поєднання древньої архітектури і сучасності міста, а екскурсія старовинними вулицями і незабутньої краси храмами здатна заворожити будь-кого.


Просмотров: 395 | Добавил: Kohanivka | Дата: 29.11.2017

З метою ознайомлення учнів з трагічними подіями минулого нашого народу, виховання в школярів особистісних рис громадянина України у Коханівській ЗОШ І-ІІ ст. 24.11.2017 був проведений виховний захід «Свіча милосердя». Учні зворушливо розповіли про трагічні сторінки Голодомору. Звучали вірші, архівні спогади очевидців на фоні пісні О. Білозір «Свіча». Отець Андрій відправив панахиду у пам’ять за всіма безвинно замученими голодом та політичними репресіями людей.

Просмотров: 346 | Добавил: Kohanivka | Дата: 27.11.2017 | Комментарии (0)

З метою гідного вшанування громадянського подвигу учасників Революції Гідності, утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості учнівський та учительський колектив Коханівської ЗОШ І-ІІ ст. спільно з громадськістю села відзначили День Гідності та Свободи, прийнявши участь у літературно-музичній композиції «В нашій пам’яті вони назавжди залишились…». Присутні вшанували патріотизм і мужність громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина. На свято були запрошені учасник АТО Михайло Ляля, сільський голова І. Ільницький, місцевий парох о. Андрій, директор школи О. Паньо, які виступили із хвилюючим вітальним словом. Завершився захід спільним виконанням Славня України та молитвою.


Просмотров: 374 | Добавил: Kohanivka | Дата: 24.11.2017 | Комментарии (0)

З метою виховування любові до національних традицій, народної мудрості, до краси і гармонії рідного слова 9 листопада у Коханівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася урочиста лінійка, присвячена Дню української писемності та мови. Члени гуртка "Юні мовознавці" під керівництвом вчителя української мови та літератури Н. Антонишин розповілипро тернистий шлях нашої мови, познайомили учнів з історією виникнення писемності, її місцем серед слов'янських мов. Читці вміло декламували вірші, акцентуючи увагу на важливості мови в сучасному житті. З уст школярів лунали щирі слова любові до мови. Педагоги та учні підтримали акцію "Одягни вишиванку" та прийшли у барвистих сорочках, що ще більше пробудило дух патріотизму.
Просмотров: 310 | Добавил: Kohanivka | Дата: 10.11.2017 | Комментарии (0)

22 жовтня 2017 року відбулося "Свято осені", яке підготувала і провела учитель 1 класу Гузьо Марія Степанівна. Учні із захопленням грали ролі овочів та фруктів, розповідали про те, яка чудова, корисна та казкова пора осінь.
Просмотров: 306 | Добавил: Kohanivka | Дата: 01.11.2017

У Коханівській ЗОШ І-ІІ ст. з 02 по 31 жовтня в рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, що проходив під гаслом «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя» були проведені такі заходи: екскурсія 1 класу до шкільної бібліотеки (Л. Венгерак), «Рада знайомству, мій юний читачу», конкурс малюнків «Ми за здоровий спосіб життя», конкурс учнівських творів «Спорт – запорука здоров’я», зустріч з медичним працівником О. Хархаліс, яка провела бесіду з учнями 7-9 класів «Алкоголь і підліток», вікторина «Що я знаю про здоровий спосіб життя» між учнями 6-7 класів.

Просмотров: 284 | Добавил: Kohanivka | Дата: 27.10.2017 | Комментарии (0)

У Коханівській ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено ряд заходів, приурочених 75-ій річниці створення УПА та Дню захисника України: книжково-журнальна виставка; години спілкування на відповідну тематику; змагання «Козацькі забави», під час яких учні демонстрували майстерність, спритність та творчі здібності. Особливо велично пройшло віче у с. Вовча Гора біля Пам’ятного Знаку загиблим воїнам УПА.

Просмотров: 317 | Добавил: Kohanivka | Дата: 16.10.2017 | Комментарии (0)

29 вересня вчителі Коханівської ЗОШ І-ІІ ст. з нагоди Дня працівника освіти організували для себе поїздку до обласного центру. Там вони відвідали кінопалац «Планета кіно» у ТРЦ «Форум», де переглянули веселу комедію, здійснили екскурсію площею Ринок та відвідали ресторацію-музей «Криївка».

Просмотров: 313 | Добавил: Kohanivka | Дата: 29.09.2017

День учителя – одне з найяскравіших свят в житті школи. Учні в цей день особливо чемні, дисципліновані та уважні. Гарні вітання звучали для учителів Коханівської ЗОШ І-ІІ ст. 29 вересня від їхніх вихованців. У святково прибраній залі звучали вірші, пісні, гуморески для педагогів. Веселі сценки зі шкільного життя покращили учителям настрій.

Просмотров: 363 | Добавил: Kohanivka | Дата: 29.09.2017

« 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 31 32 »
Вхід

Освітній портал

Погода

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Сайт


Copyright MyCorp © 2024