Меню сайту

Корисні посилання

Відділ освіти Яворів
Методкабінет Яворів
ЛОІППО
Яворівська гімназія
Яворівська ЗОШ №2
Яворівська ЗОШ №3
Новояворівська ЗОШ №1
Новояворівська ЗОШ №3
Бірківська ЗОШ
Верблянська ЗОШ
Вороблячинська ЗОШ
Вороцівська ЗОШ
Глиницька ЗОШ
Грушівська ЗОШ
Домажирська ЗОШ
Залузька ЗОШ
Івано-Франківська ЗОШ
Кам'янобрідська ЗОШ
Коханівська ЗОШ
Лозинська ЗОШ
Наконечнянська І ЗОШ
Немирівська ЗОШ
Рогізненська ЗОШ
Салашівська ЗОШ
Середкевицька ЗОШ
Смолинська ЗОШ
Старицька ЗОШ
Староярська ЗОШ
Черчицький НВК
Шклівська ЗОШ


МОН України

ЛОІППО

Слава Україні!

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
14 жовтня - визначна дата, яка символізує багаті і славні традиції українського народу, уособлює мужність, героїзм, незламність національного духу оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її багатовікової історії.
Вчительський та учнівський колективи нашого закладу , виконуючи повстанські пісні, стали учасниками пішої ходи до Пам’ятного Знака воїнам УПА, де відбулось святкове дійство. Не залишили нікого байдужими слова, котрі линули із дитячих вуст; слова вдячності зв’язковій УПА Ганні Гірняк та нашим героям сьогодення. Приємно здивували присутніх на святі педагоги нашого закладу, котрі спільно виконали повстанську пісню. Хай квіти, принесені та покладені дитячими долоньками, наспівують нашим захисникам ніжну мелодію вдячності.
Просмотров: 109 | Добавил: Kohanivka | Дата: 16.10.2021 | Комментарии (0)

У Коханівському ЗЗСО І-ІІ ступенів пройшов тиждень з протидії булінгу під назвою "СТОП БУЛІНГ". Його метою, було ознайомити учнів з поняттям, формою та структурою булінгу. Виховати почуття емпатії та переживання один до одного. Розвинути вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації. Формувати навики відповідальної та безпечної поведінки.
Просмотров: 94 | Добавил: Kohanivka | Дата: 15.10.2021 | Комментарии (0)

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров'я. А кращим другом здоров'я був і залишається спорт. Доброю традицією у Коханівському ЗЗСО I-II ст. стало проведення Олімпійського тижня. Важливість і популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт - це не тільки стиль життя , це саме життя. Ми ще раз побачили, що в нашій школі ростуть сильні, спритні, сміливі учні, якими ми дуже пишаємось.
Просмотров: 95 | Добавил: Kohanivka | Дата: 14.10.2021 | Комментарии (0)

Осінь... Таємнича, чарівна...Ніжний шелест листя огортає душу, як Божа любов. Саме в такий час ми відзначали величне свято-День Вчителя . Учні закладу звернулись із словами подяки за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість до вчителів школи, подарувавши їм безліч пісень, віршів, танців та креативних номерів. Організаторами цього творчого дійства були учні 8 класу. Вдячні глядачі протягом усього виступу дарували їм щирі посмішки та гучні аплодисменти. Змістовними та креативними були також виступи учнів інших класів, а святковий настрій не залишав стіни закладу протягом усього дня.
Просмотров: 137 | Добавил: Kohanivka | Дата: 03.10.2021

Із метою популяризації здорового способу життя, виявлення спортивних навичок, виховання патріотизму, взаємовиручки під час ігрової діяльності серед однолітків в Коханівському ЗЗСО I-II ст. з 27.09 по 01.10.2021 відбувся Олімпійський тиждень. Команди змагалися на швидкість, винахідливість, спритність. Таким чином, за підсумками усіх конкурсів найспортивнішим класом школи стали учні 8 класу!!! І це вже не перша їхня перемога!!!
Просмотров: 115 | Добавил: Kohanivka | Дата: 02.10.2021

Воскреснемо! Бо світяться крізь віки пророцтва Тараса: « Не вмирає душа наша, не вмирає воля!».
Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває війна на Сході України. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.
З нагоди Дня Миру у нашому закладі пройшли тематичні заходи: виховні години та бесіди на відповідну тематику, флешмоб «Ми за волю, ми за мир!», музично- літературна композиція «Ми за мир у всьому світ, виставка літератури, флешмоб «Мир усім дітям планети».
Школярі приєдналися до Всеукраїнської акції «Голуб миру». Особливої похвали заслуговують наші першокласники. Діти власноруч виготовили паперових голубів як символ миру і духовного розвитку нації та прикріпили на інформаційний стенд.
Творімо добро на Землі! Живімо у мирі та злагоді!!!
Просмотров: 126 | Добавил: Kohanivka | Дата: 22.09.2021

Природа - такий же унікум, як картина Рафаеля. Знищити її легко, відновити неможливо...
Школярі нашого закладу приєдналися до Міжнародної соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою території з дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Дбаймо про чистоту навколо себе, не будьмо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку- це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю!
Просмотров: 112 | Добавил: Kohanivka | Дата: 19.09.2021

Осінь... Саме ця пора року дарує природі розкішну палітру фарб і все навколо набуває особливого змісту, саме вона з різноманіттям кольорів, форм та відтінків надихає на творчість. В такі прекрасні осінні дні у нашій школі було організовано виставку- конкурс «Квітковий вернісаж».. Роботи, виконані учнями закладу, вражають майстерністю, умінням та глибиною змісту.Викликають захоплення роботи з використанням овочів та фруктів, які втілилися в образах казкових героїв.
Просмотров: 128 | Добавил: Kohanivka | Дата: 14.09.2021 | Комментарии (0)

Милосердя- це священне слово, з ним оживає трепетна душа...
У Коханівському ЗЗСО І-ІІ ступенів була проведена акція «Монетки дітям». Мета - збір монет номіналом 25 копійок , які вийшли з обігу та перетворення їх на допомогу для онкохворих дітей .
Будьмо добрими і чуйними, лагідними і щедрими, тому що внутрішня краса прикрашає людину. Відкриймо навстіж своє серце і душу для друзів, близьких і рідних. Життя таке прекрасне, то ж поспішаймо творити добро на Землі, так як це роблять наші любі діти!
Просмотров: 117 | Добавил: Kohanivka | Дата: 12.09.2021

У рамках відзначення 30-их роковин незалежності України, з метою організації спортивно-оздоровчої виховної роботи, зміцнення здоров’я здобувачів освіти, виявлення здібностей школярів у Коханівському ЗЗСО І-|| ступенів були проведені змагання з футболу. Протягом усього часу на ігровому майданчику вирували емоції, адже кожна команда та її вболівальники мали бажання досягти якнайкращого результату. Вітаємо команду 8 класу, які здобули беззаперечну перемогу !
Просмотров: 135 | Добавил: Kohanivka | Дата: 10.09.2021 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 31 32 »
Вхід

Освітній портал

Погода

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Сайт


Copyright MyCorp © 2024