Меню сайту

Корисні посилання

Відділ освіти Яворів
Методкабінет Яворів
ЛОІППО
Яворівська гімназія
Яворівська ЗОШ №2
Яворівська ЗОШ №3
Новояворівська ЗОШ №1
Новояворівська ЗОШ №3
Бірківська ЗОШ
Верблянська ЗОШ
Вороблячинська ЗОШ
Вороцівська ЗОШ
Глиницька ЗОШ
Грушівська ЗОШ
Домажирська ЗОШ
Залузька ЗОШ
Івано-Франківська ЗОШ
Кам'янобрідська ЗОШ
Коханівська ЗОШ
Лозинська ЗОШ
Наконечнянська І ЗОШ
Немирівська ЗОШ
Рогізненська ЗОШ
Салашівська ЗОШ
Середкевицька ЗОШ
Смолинська ЗОШ
Старицька ЗОШ
Староярська ЗОШ
Черчицький НВК
Шклівська ЗОШ


МОН України

ЛОІППО

Слава Україні!

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Березень » 29 » Шевченкове свято в оновленому залі
19:57
Шевченкове свято в оновленому залі

Людно і гамірно було цієї погожої сонячної днини в приміщенні СЗШ І-ІІ ст. с. Коханівка. 10 березня до нас завітала весна та Шевченкове свято.


Вшанування великого Кобзаря відбулося в оновленому актовому залі. Завдяки великій матеріальній допомозі благодійного фонду Тараса Козака, значній підтримці батьків наші вихованці мали змогу показати свої таланти та здібності в оновленому приміщенні. Для освячення цього залу був запрошений парох церкви Різдва Пресвятої Богородиці отець Роман Лабінський. Почесним гостем був депутат обласної ради Тарас Романович Козак.
У літературно-музичній композиції «Ми чуємо тебе, Кобзаре, крізь століття» взяли активну участь як учні, так і вчителі школи. Віршована частина свята у виконанні школярів вдало перепліталася з пісенними творами, які представив вокальний ансамбль вчителів.

На сцені учні перевтілювались у героїв Кобзаревих творів, а в уяві глядачів поставали сторінки життя славного поета. Майстерно були представлені жіночі образи у виконанні учениць 8-9 класів, образ матері-України, а роль великого Кобзаря неперевершено виконав учень 9 класу Ярослав Дорош.

Родзинкою дійства став уривок із п’єси Тараса Шевченка «Назар Стодоля» у виконанні педагогів школи. Односельчани були зачаровані аматорськими здібностями І. Прус, В. Наконечного, О. Кобзяк, М. Чолача, О. Маковецької, І. Ільницького, Г. Ваника.

Велично і переможно звучав «Заповіт» Шевченка у виконанні всіх присутніх. Зал, який був вщент переповнений мешканцями Коханівки, наповнився багатоголоссям та піднесенням. 
Директор школи Оксана Паньо висловила щиру подяку депутату обласної ради Тарасові Козаку за благодійність та подвижництво, за щире та відкрите серце, за любов до людей та рідного краю, за небайдуже ставлення до освітянських проблем і, зокрема, до долі малих шкіл. Адже саме за його сприяння були придбані вікна, двері та крісла до актового залу, встановлено сцену та підлогу, зроблено ремонт приміщення. 
Пісні, що звучали на святі, виконувалися у супроводі новенького баяна, подарованого Тарасом Романовичем.
Наймолодші учасники свята привітали почесного гостя з іменинами.


Старші ж люди довго не покидали зал, спілкувалися з депутатом, ділилися своїми проблемами та наболілим. А Тарас Козак у свою чергу пообіцяв посприяти у вирішенні проблемних питань.
Заступник директора 
В. Венгерак

Переглядів: 647 | Додав: Kohanivka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід

Освітній портал

Погода

Пошук

Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Сайт


Copyright MyCorp © 2024