Меню сайту

Корисні посилання

Відділ освіти Яворів
Методкабінет Яворів
ЛОІППО
Яворівська гімназія
Яворівська ЗОШ №2
Яворівська ЗОШ №3
Новояворівська ЗОШ №1
Новояворівська ЗОШ №3
Бірківська ЗОШ
Верблянська ЗОШ
Вороблячинська ЗОШ
Вороцівська ЗОШ
Глиницька ЗОШ
Грушівська ЗОШ
Домажирська ЗОШ
Залузька ЗОШ
Івано-Франківська ЗОШ
Кам'янобрідська ЗОШ
Коханівська ЗОШ
Лозинська ЗОШ
Наконечнянська І ЗОШ
Немирівська ЗОШ
Рогізненська ЗОШ
Салашівська ЗОШ
Середкевицька ЗОШ
Смолинська ЗОШ
Старицька ЗОШ
Староярська ЗОШ
Черчицький НВК
Шклівська ЗОШ


МОН України

ЛОІППО

Слава Україні!

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

 Кожного року, в першу неділю жовтня, учні Коханівської ЗОШ І-ІІ ст. вітають своїх наставників з Днем працівника освіти. Свято, присвячене цьому дню, відбулося 2 жовтня у святково прибраній актовій залі. Учні 7-9 класів під керівництвом керівника літературно-драматичного гуртка С. Брошко та педагога-організатора М. Кучерак підготували цікаву та змістовну програму, насичену піснями, гуморесками, віршами та смішними історіями із життя вчителів.  

Просмотров: 330 | Добавил: Kohanivka | Дата: 07.10.2015

Святкування Дня Матері у Коханівській ЗОШ І-ІІ ступенів є одним з найбільш зворушливих свят, тому що всі ми з дитинства і через все життя до своїх останніх днів несемо в душі єдиний і неповторний образ – образ своєї матері. Учні школи під керівництвом педагога-організатора М. Кучерак та вчителя музичного мистецтва М. Чолача підготували урочистий концерт з нагоди цього свята. Перед цим відбувся молебень до Пресвятої Богородиці за участю пароха церкви о. Андрія. У цей же день відбулися загальношкільні батьківські збори, де обговорювалися підсумки навчально-виховної роботи за рік, попередження дитячого травматизму в період літніх канікул.

Просмотров: 418 | Добавил: Kohanivka | Дата: 12.05.2015 | Комментарии (0)

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення НС, 28.04.2015 року у Коханівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся день ЦЗ. Учні та вчителі удосконалили свої теоретичні знанні та практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій. Класні керівники провели цікаві та змістовні бесіди, діти мали змогу переглянути відеофільм «Дії учнів при виникненні надзвичайних ситуацій», взяли участь у вікторині «Основи поведінки учнів у НС». Завершальним етапом була евакуація школи, де учні та вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з ЦЗ на випадок НС. 

Просмотров: 481 | Добавил: Kohanivka | Дата: 30.04.2015 | Комментарии (0)

Просмотров: 443 | Добавил: Kohanivka | Дата: 14.04.2015

У Коханівській ЗОШ І-ІІ ст. з 19.03.2015 розпочався Місячник озеленення, прибирання та благоустрою. Завдяки зусиллям адміністрації школи та спонсорській допомозі Свидницького лісгоспу було придбано саджанці дерев та декоративних кущів. Учні школи, вчитель трудового навчання та обслуговуючий персонал висадили вже понад 50 кущів, 10 дерев. За кожним класом була закріплена певна територія, яку прибрати. Учні школи усвідомлюють, що вони господарі своєї школи, тому дуже активно долучилися до прибирання та благоустрою пришкільної території.

Просмотров: 391 | Добавил: Kohanivka | Дата: 01.04.2015 | Комментарии (0)


З 07.03.15 по 17.03.15 у Коханівській ЗОШ І-ІІ ст. проходили Шевченківські дні під девізом «Наша дума, наша пісня, не вмре не загине». Організаторами усіх заходів були вчителі української мови та літератури Я. Різник та О. Паньо. Вшанування пам`яті Великого Кобзаря почалося з проведення мовного конкурсу «Соняшник». Іншими цікавими заходами були конкурс знавців віршів Т. Шевченка, конкурс малюнків та стінгазет, Шевченківський марафон, під час якого кожний учень школи читав строфу з відомих поетичних творів поета. Бібліотекарем школи Л. Венгерак була організована книжкова виставка «Уклін тобі, Тарасе!». Заключним акордом декади стала літературно-музична композиція «Т. Шевченко – провісник долі українського народу».
Просмотров: 435 | Добавил: Kohanivka | Дата: 20.03.2015 | Комментарии (0)

02.03.2015 року у приміщенні Коханівської ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася урочиста лінійка з нагоди 200-річчя з дня народження Михайла Вербицького, творця музики Державного Гімну України. Під музичний супровід учні розповіли про біографічні сторінки життя композитора, політичного та громадського діяча М. Вербицького, історію створення пісні «Ще не вмерла Україна». Закінчився захід спільним виконання Гімну України та молитвою за Україну, мир та спокій.
Просмотров: 440 | Добавил: Kohanivka | Дата: 04.03.2015 | Комментарии (0)

 

З метою поглиблення і розширення знань, підвищення інтересу до предмету інформатики, розвитку особистісних якостей та інтелектуальних здібностей учнів з 23.02.2015 по 27.02.2015 року у Коханівській ЗОШ І-ІІ ст. був проведений Тиждень інформатики. У понеділок відбулася лінійка, на якій було висвітлено сучасні світові здобутки в області інформаційних технологій, проголошені заходи і цікаві події, які мали відбутись протягом цього тижня. Учителем інформатики В. Наконечним були організовані та проведені такі заходи: позакласний захід для учнів 3-4 класів «Подорож до Комп’ютерленду», конкурс жартів на тему «Комп’ютер у нашому житті», інтелектуальні ігри для 8-9 класів «Інформатичний морський бій» та «П’ятірочка»,  позакласний захід «Найрозумніший з інформатики» для учнів 5-7 класів, конкурс «Кращий друкар» для учнів 2-9 класів, гра-змагання «Інформатичний бій. Два поля» для учнів 6-7 класів. За активну участь у заходах Тижня інформатики учням оголошено подяку, а переможців нагороджено призами та грамотами.

Просмотров: 518 | Добавил: Kohanivka | Дата: 04.03.2015 | Комментарии (0)

11 лютого 2015 року у Коханівській ЗОШ І-ІІ ступенів лідерами учнівського самоірядування спільно із педагогами-наставниками було організовано та проведено конкурс «Голос школи», присвячений світлій пам’яті українського співака Андрія Кузьменка.

Кожен учасник приніс із собою любов до поетичного слова та музики, доброзичливість у серці, бажання творити. Конкурсанти за «зірки української естради», ролі яких вдало та творчо виконували учні школи, подарували присутнім насолоду від спілкування із світом прекрасного – музикою. Оцінювались не тільки вокальні дані, а й уміння триматись на сцені, артистизм.

Рішенням журі звання «Золотий голос школи» було присуджено Маковецькій Вікторії, а приз глядацьких симпатій одержав Басінський Мар’ян, голова учнівського самоврядування.

Просмотров: 490 | Добавил: Kohanivka | Дата: 14.02.2015

У вівторок, 10 лютого 2015 року, у Коханівській ЗОШ І-ІІ ступенів з метою розвитку в учнів почуття прекрасного, поваги до звичаїв та традицій рідного народу; почуття колективізму та взаємодопомоги; підвищення відповідальності за особисте здоров’я та здоров’я родини спілкою «Відпочинок» спільно із педагогами-наставниками було організовано конкурсно-розважальну програму «Нумо, дівчата». Були проведені найрізноманітніші конкурси. Перемогла дружба.

Просмотров: 447 | Добавил: Kohanivka | Дата: 14.02.2015

« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 31 32 »
Вхід

Освітній портал

Погода

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Сайт


Copyright MyCorp © 2024