Меню сайту

Корисні посилання

Відділ освіти Яворів
Методкабінет Яворів
ЛОІППО
Яворівська гімназія
Яворівська ЗОШ №2
Яворівська ЗОШ №3
Новояворівська ЗОШ №1
Новояворівська ЗОШ №3
Бірківська ЗОШ
Верблянська ЗОШ
Вороблячинська ЗОШ
Вороцівська ЗОШ
Глиницька ЗОШ
Грушівська ЗОШ
Домажирська ЗОШ
Залузька ЗОШ
Івано-Франківська ЗОШ
Кам'янобрідська ЗОШ
Коханівська ЗОШ
Лозинська ЗОШ
Наконечнянська І ЗОШ
Немирівська ЗОШ
Рогізненська ЗОШ
Салашівська ЗОШ
Середкевицька ЗОШ
Смолинська ЗОШ
Старицька ЗОШ
Староярська ЗОШ
Черчицький НВК
Шклівська ЗОШ


МОН України

ЛОІППО

Слава Україні!

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Грудень » 12

У Коханівській ЗОШ І-ІІ ступенів з 07.12. по 11.12.2020 практичним психологом Ю. Гораль був проведений тиждень Психології.

07.12.2020 у бібліотеці Коханівської ЗОШ І-ІІ ступенів зорганізована книжкова виставка «Цікава психологія», з метою популяризація книг, які допоможуть зрозуміти дітей та їх вчинки, розширити знання учнів та батьків з цікавих психологічних тем.

 

На годині психолога учні 2 класу мандрували до чарівної країни, щоб «врятувати» свою вчительку з холодного полону снігової королеви.

 

Цікаво та змістовно для учнів школи та вчителів пройшли психологічні акції: «Афоризм»; «Скринька мудрості»; серед учнів молодших класів – «Дерево бажань». Учні мали можливість помріяти, написати свою мрію і прикріпити на «дереві бажань».

 

У 7 класі дуже захоплюючи пройшов психологічний практикум «Згуртування колективу», метою якого було навчити учнів злагоджено працювати в команді, підтримувати один одного, допомагати.

 

Четвертокласники мали нагоду потрапити на годину психолога «Я і моя сім’я», на якій обговорювали роль сім’ї в житті дитини, розподіл обов’язків у родині. Особливою була атмосфера родинного тепла при створенні родинного дерева учня класу. Цьому передувала заздалегідь організована робота у сім’ях учнів, батьків, дідусів та бабусь.

 

Учні старшої школи взяли участь у створенні проєкту «Хороший день починається з гарного настрою, а не з ноги, з якої ти прокидаєшся». Розмаїття стінгазет «Секрети гарного  настрою» створили атмосферу доброзичливості, радості, душевного настрою серед школярів.

 

У п’ятницю, 11.12.2020, учнів 9 класу було залучено до профорієнтаційного заняття «На порозі професійного вибору». Школярі дізналися багато цікавої інформації про те, як обрати майбутню професію, які професії найбільш затребувані на ринку праці. Для цього психологом школи були організовані цікаві завдання, вправи, ігри, рекомендації для того, щоб учні зробили правильний вибір.

 

Підсумком Тижня психології було нагородження найактивніших учнів грамотами та подяками.

Просмотров: 316 | Добавил: Kohanivka | Дата: 12.12.2020 | Комментарии (0)

Вхід

Освітній портал

Погода

Пошук

Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Сайт


Copyright MyCorp © 2024