Меню сайту

Корисні посилання

Відділ освіти Яворів
Методкабінет Яворів
ЛОІППО
Яворівська гімназія
Яворівська ЗОШ №2
Яворівська ЗОШ №3
Новояворівська ЗОШ №1
Новояворівська ЗОШ №3
Бірківська ЗОШ
Верблянська ЗОШ
Вороблячинська ЗОШ
Вороцівська ЗОШ
Глиницька ЗОШ
Грушівська ЗОШ
Домажирська ЗОШ
Залузька ЗОШ
Івано-Франківська ЗОШ
Кам'янобрідська ЗОШ
Коханівська ЗОШ
Лозинська ЗОШ
Наконечнянська І ЗОШ
Немирівська ЗОШ
Рогізненська ЗОШ
Салашівська ЗОШ
Середкевицька ЗОШ
Смолинська ЗОШ
Старицька ЗОШ
Староярська ЗОШ
Черчицький НВК
Шклівська ЗОШ


МОН України

ЛОІППО

Слава Україні!

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
25 лютого у Коханівському ЗЗСО l-ll ступенів відбувся конкурс читців поезії Лесі Українки, присвячений 150-їй річниці від дня народження видатної української поетеси. Конкурсні змагання проходили у двох вікових категоріях. Кожен учасник вклав у виконання поезії усю душу.
Пройдуть роки...Але Лесина поезія буде жити вічно, бо «від юних літ і до останнього подиху стояла наша прекрасна Леся Українка з вояцьким щитом у руці на стражі правди і добра, мов легендарна дівчина-витязь, закута в кольчугу свого безстрашшя, гідності і правоти». Нехай ім'я поетеси та її творчість живим вогником жевріють у серцях наших дітей!
Просмотров: 183 | Добавил: Kohanivka | Дата: 26.02.2021 | Комментарии (0)

Мова-це безмежний океан. Вона мелодійна, як пісня солов’їна. Наша мова прекрасна і барвиста, наче дощова веселка. Не можна ходити по рідній землі, не зачаровуючись виплеканою народом рідною мовою. 22 лютого у Коханівському ЗЗСО відбувся захід «Мова наша солов'їна». А учні 7-9 класів як справжні українці, шанувальники мови, знавці рідного слова продемонстрували знання та вміння під час змагання у мовознавчій вікторині «Мова єднає нас».
Просмотров: 139 | Добавил: Kohanivka | Дата: 23.02.2021 | Комментарии (0)

Просмотров: 154 | Добавил: Kohanivka | Дата: 01.01.2021

У Коханівській ЗОШ І-ІІ ступенів з 07.12. по 11.12.2020 практичним психологом Ю. Гораль був проведений тиждень Психології.

07.12.2020 у бібліотеці Коханівської ЗОШ І-ІІ ступенів зорганізована книжкова виставка «Цікава психологія», з метою популяризація книг, які допоможуть зрозуміти дітей та їх вчинки, розширити знання учнів та батьків з цікавих психологічних тем.

 

На годині психолога учні 2 класу мандрували до чарівної країни, щоб «врятувати» свою вчительку з холодного полону снігової королеви.

 

Цікаво та змістовно для учнів школи та вчителів пройшли психологічні акції: «Афоризм»; «Скринька мудрості»; серед учнів молодших класів – «Дерево бажань». Учні мали можливість помріяти, написати свою мрію і прикріпити на «дереві бажань».

 

У 7 класі дуже захоплюючи пройшов психологічний практикум «Згуртування колективу», метою якого було навчити учнів злагоджено працювати в команді, підтримувати один одного, допомагати.

 

Четвертокласники мали нагоду потрапити на годину психолога «Я і моя сім’я», на якій обговорювали роль сім’ї в житті дитини, розподіл обов’язків у родині. Особливою була атмосфера родинного тепла при створенні родинного дерева учня класу. Цьому передувала заздалегідь організована робота у сім’ях учнів, батьків, дідусів та бабусь.

 

Учні старшої школи взяли участь у створенні проєкту «Хороший день починається з гарного настрою, а не з ноги, з якої ти прокидаєшся». Розмаїття стінгазет «Секрети гарного  настрою» створили атмосферу доброзичливості, радості, душевного настрою серед школярів.

 

У п’ятницю, 11.12.2020, учнів 9 класу було залучено до профорієнтаційного заняття «На порозі професійного вибору». Школярі дізналися багато цікавої інформації про те, як обрати майбутню професію, які професії найбільш затребувані на ринку праці. Для цього психологом школи були організовані цікаві завдання, вправи, ігри, рекомендації для того, щоб учні зробили правильний вибір.

 

Підсумком Тижня психології було нагородження найактивніших учнів грамотами та подяками.

Просмотров: 315 | Добавил: Kohanivka | Дата: 12.12.2020 | Комментарии (0)

  

З 27 листопада у Коханівській  ЗОШ І-ІІ ступенів проходив Тиждень початкової школи, який розпочався яскравою виставкою малюнків «Мій рідний край – моя земля».

   У вівторок було проведено відкритий урок з «Я досліджую світ» на тему «Мальовнича природа України». Під керівництвом учителя Кісілевич М.І. учні здійснили захоплюючу подорож нашою Україною; переглянули презентацію. У 4 класі пройшла виховна година «Шкідливі звички», на яку в гості завітала медсестра та психолог школи.

  У середу проведено інтелектуальну гру «Найрозумніший» для учнів 2 класу, під час якої діти продемонстрували високий рівень знань. Юні знавці були активними, творчими, старанними. У 1 класі відбулася відкрита виховна година «Якою буває вода?» під керівництвом О. Маковецької. Наймолодші учні нашої школи були активними експериментаторами в лабораторії .

  У четвер Кісілевич М.І. провела відкриту виховну годину «Справжня Дружба». Діти поринули в світ справедливості та любові. А також в цей день учні 4 класу подорожували Україною на відкритому уроці з математики «Письмове додавання і віднімання багатоцифрових чисел».

  На завершення для учнів 1-4 класів на шкільному подвір’ї відбулася цікава та креативна фізкультхвилинка. Діти захоплено виконували рухи танцю і отримали багато позитивних емоцій.


Просмотров: 186 | Добавил: Kohanivka | Дата: 04.12.2020

Як відомо 1 грудня – це Міжнародний день боротьби зі СНІД-ом і толерантності із ВІЛ-інфікованими. В цей день у Коханівській ЗОШ І-ІІ ступенів практичний психолог Ю.Гораль та соціальний педагог Р.Маковецька провели загальношкільні заходи в підтримку людей, які живуть з ВІЛ/СНІД-ом. А саме: акцію «Червону стрічку носять небайдужі», година спілкування з елементами тренінгу «Попереджений – значить захищений», перегляд відеофільму «Стоп СНІД», профілактична бесіда «Що ти знаєш про ВІЛ/СНІД?», учнівський флешмоб «Бережи любов».       

Сподіваємось, що проведення подібних заходів допоможе учням захистити самих себе, адже найкращий захист – це поінформованість.

Просмотров: 184 | Добавил: Kohanivka | Дата: 02.12.2020 | Комментарии (0)

  

    З метою вшанування пам’яті жертв голодомору, виховання поваги до історичного минулого свого народу, поглиблення знань учнів про роки Голодомору в Україні та його наслідки у Коханівській ЗОШ І-ІІ ступенів 23.11.2020 року проведено ряд заходів. Бібліотекарем школи організовано книжково-ілюстровану виставку літератури,  класні керівники провели години спілкування на відповідну тематику, уроки Пам’яті і Скорботи  ,виховний захід-реквієм «Збудуймо пам’яті негаснучий собор».

   Учні зворушливо розповіли про трагічні події Голодомору. Звучали вірші, архівні спогади очевидців, організовано перегляд відео сюжету документальних фільмів  «Голод Нації», «Голодний Дух…» . Завершився захід хвилиною мовчання та спільним виконанням пісні «Боже Великий, Єдиний…». Організовано акцію «Запали свічку».

Просмотров: 130 | Добавил: Kohanivka | Дата: 24.11.2020

    З метою вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, національно-патріотичного виховання учнівської молоді, утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості , європейського шляху розвитку України в Коханівській ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено ряд заходів: організовано книжкову експозицію,виставку малюнків, уроки Мужності , перегляд документального фільму, флешмоб «Гідність – це ми!». Проведено виховний захід «Подвиг, що непідвладний часу». Учні зворушливо декламували поезії , виконували пісні, вшанували патріотизм і мужність громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина.

   Завершився захід спільною молитвою та виконанням Славня України.

Просмотров: 113 | Добавил: Kohanivka | Дата: 23.11.2020

9 листопада, в День української писемності та мови, в Коханівській ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено Всеукраїнський радіодиктант національної єдності, до написання якого долучилися учні 6-9 класів.

 У цей день відчувався особливо святковий настрій, оскільки усі вчителі та учні прийшли у  вишиванках.

  З нагоди свята учні 8 класу взяли участь у бесіді «Мово моя рідна, мово солов’їна», здійснили короткий екскурс в історію рідної мови. Вони наголосили, що мова є не лише засобом спілкування, вона шліфує людську душу, формує світогляд , робить людину істотою духовною.

Просмотров: 114 | Добавил: Kohanivka | Дата: 09.11.2020

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 31 32 »
Вхід

Освітній портал

Погода

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Сайт


Copyright MyCorp © 2024